The Lounge Factory respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. The Lounge Factory zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

SSL Certificaat

Veilig winkelen dat kan bij The Lounge Factory door SSL Certificaat. Dit is te herkennen aan https in je browser. Hiermee zijn je gegevens gegarandeerd veilig.

 

The Lounge Factory en de Wet bescherming persoonsgegevens

The Lounge Factory verwerkt persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. De verwerking van de persoonsgegevens is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens dan wel vrijgesteld van aanmelding op grond van het op de Wet bescherming persoonsgegevens gebaseerde Vrijstellingenbesluit.

 

The Lounge Factory gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om het winkelen bij The Lounge Factory zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.
Als u bij The Lounge Factory een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw The Lounge Factory account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

 

The Lounge Factory verkoopt uw gegevens niet

The Lounge Factory zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Wijziging/verwijdering persoonsgegevens

U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. Indien de consument wenst dat de persoonsgegevens die niet langer noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de overeenkomst verwijderd worden, zal The Lounge Factory deze permanent verwijderen uit de database.

 

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. The Lounge Factory gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser instellen dat u tijdens het winkelen bij The Lounge Factory geen cookies ontvangt.

 

Geen cookies ontvangen

In de meeste browsers kan je het accepteren van cookies uitzetten. Ook is het mogelijk om per cookie toestemming te geven of te weigeren. De derde mogelijkheid bestaat erin een firewall te installeren. Tenslotte: je kunt ook een speciaal programma installeren dat alle cookies tegenhoudt.

 

Contact

Indien u vragen heeft over de Privacy Policy van The Lounge Factory, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.