Levertijden

De standaard levertijd van The Lounge Factory is 2 à 3 weken, veelal is dit gemiddeld 2 weken.

Wellicht in de drukkere periode dat de volledige 3 weken aangehouden dienen te worden. In de zomervakantie is er een afwijkende levertijd, welke zal worden aangegeven via onderstaand schema.
BESTELLINGEN KUSSENS VAKANTIEPERIODE
BESTELD LEVERING

WEEK  > WEEK
WEEK  > WEEK
WEEK  > WEEK
WEEK  > WEEK
WEEK  > WEEK

Wanneer de bestelling is voldaan en verwerkt is door ons systeem, gaat de levertijd in .Ons uitgangspunt is wanneer er afgeweken wordt van de levertijd, om welke reden dan ook, wij contact opnemen om dit kenbaar te maken.
De kussens worden bezorgd door DHL. Vooraf aan de aflevering ontvangt men een email met daarin een Track & Trace code, zo kan men de bestelling volgen.
Afhalen bij ons in Wormerveer kan natuurlijk ook!

Wanneer wordt er bezorgd?

 

Bezorging van de kussens laten wij over aan een externe vervoerder, te weten DHL. Die zorgt ervoor dat de bestellingen op gedegen wijze bij onze klanten worden afgeleverd. Wanneer jouw bestelling klaar is, ontvang je van ons een bericht waarin staat wanneer de kussens bezorgd zullen gaan worden.

Wellicht heb je liever een andere datum, dan is dit mogelijk. De bestelling kun je volgen via de Track en Trace code, die je van DHL ontvangt wanneer de afleverdatum definitief is.

Ben je om wat voor reden toch niet thuis of heb je de bezorger gemist, dan vindt je van de bezorger een kaartje in de brievenbus. Lees het aandachtig door, er is altijd wel één van de vier tijdvakken die voor jou gunstig is om de bestelling alsnog te laten bezorgen!

 

Afhalen?

Wil je liever de kussens afhalen bij ons in Wormerveer? Dan is dat natuurlijk ook zeker mogelijk!

Tijdens de bestelprocedure kun je dit kenbaar maken. Je betaalt uiteraard géén verzendkosten.

Afhalen is mogelijk dinsdag t/m vrijdag tussen 12:00 en 17:00 uur op afspraak. Buiten deze tijden is natuurlijk ook geen probleem mits we met elkaar een afspraak hebben gemaakt. Maak via telefoonnummer +31 (0) 6 -52627842 een afhaalafspraak of stuur een e-mail naar info@theloungefactory.nl.

Tarieven

Binnen Nederland en België vanaf € 250,- gratis verzending.
Vaste verzendkosten binnen Nederland zijn € 7,95 beneden een bestelling van € 250,- ( uitgezonderd de Waddeneilanden ).
Vaste verzendkosten naar België zijn € 18,50 , wanneer bestelling beneden € 250,- is

 

Verzending naar het buitenland

Verzending naar andere landen is natuurlijk ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice +31 (0)174 505774 of stuur een e-mail naar info@theloungefactory.nl